Atle Lundhaug
Sitter her og ser på en hvit side. Synes liksom jeg skal fylle den med noe.

Sitter her og ser på en hvit side.Synes liksom…

Sitter her og ser på en hvit side. Synes liksom jeg skal fylle den med noe. Burde vel ikke være så vanskelig egentlig. Hodet er stappfullt med tanker, det er bare litt vanskelig å dele dem. Slik blir det når man depper en del. Det ble ikke mye søvn i natt.

Vanlig morgenrutine når jeg allikevel sitter her og spiser er en tur innom noen blogger. Det har blitt færre etterhvert, men en bloggvenn går noen år tilbake så det leser jeg alltid. Høyoktandama Tone blogger om hva jeg kaller «easyliving» og jeg blir glad av det.

Forstår jo at dette blir ikke skrevet ferdig i et jafs så det får ligg en stund. Jeg skal til Kolbu idag. Blir en fin dag for en biltur ser jeg. Det går å kjøre langt når man har lyse lange sommerkvelder. Det blir jo noen timer man sitter i bilen.

Sitter fremdeles her og prøver få ned noe på papiret.

Sitter fremdeles her og prøver få ned noe på papiret. Turen til Kolbu er forlengst unnagjort. Kunne faktisk klart tur/retur uten lading av batteribilen vår, men fikk litt påfyll av strøm fra Toten. Den måtte være bedre enn herfra for jeg brukte mye mindre hjem.

Rart å tenke på at nå er det gått to år siden sist Eli var med opp til Kolbu. Den gangen så husket hun den lille grava vi også skulle besøke. Mye har forandret seg siden 1.juni 2018. Hun har blitt veldig mye dårligere. Det kan jeg jo se når jeg sitter slik og ser tilbake på hva jeg skrev. Hvordan ser det ut om nye to år ? Det tør jeg ikke engang tenke på.

Gjorde en tur nedover til sykehjemmet igår ettermiddag. Håpet at jeg kunne få et glimt av henne ettersom været var så fint. Det fikk jeg og vi pratet litt sammen over hekken. Det var litt leit i går for hun ville være med meg. Hver gang hun sa «jeg vil være med deg» så er det som å få et hammerslag i hodet.

Det ble ingen god kveld.

3 Kommentar postet

  1. Sender en klem jeg, virtuelle klemmer er jo fremdeles mulig 😊 Det er trist dette med besøksordningen på Helsetun, Sykehjem og andre institusjoner. En ekstra belastning oppå allerede tøffe tak 😢 Jeg håper så inderlig de straks finner en medisin som fungerer mot dette viruset, vaksine er for langt frem i tid.
    Bedre strøm på Toten er jaggu ikke verst 😀

  2. Du er så sterk og god😃 Håper dere snart kan treffes og holde rundt hverandre igjen❤ skriver sjelden til deg desverre. Hverdagen her er også trevallig😷,men mine tanker er hos dere hver dag❤ styrkeklemmer ❤

  3. Ord blir fattige, men tankene er hos dere rett som det er. Uten at det hjelper det spøtt. 😔

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist
  +  71  =  75