milaria calandra
Jeg er ingen fuglekjenner,men synes ikke denne er gul no til å være en gulspurv. Ligner mer en kornspurv, men den er jo bare tilfeldig i Norge.

Jeg tenker litt så da kan du få disse.

Jeg tenker litt så da kan du få disse å se på. Må ha litt tankero og da bruker jeg se på svarthvitt og høre på NRK klassisk. Det gir meg slik passe ro i sjelen. Har jo gjort denne vanlige runden innom diverse bloggblokker for å snike litt. Er litt moro å se den kampen som foregår for å holde seg blant topp 10. Svært få leser blogger lengre ned. Javisst, det var bilder da.

i speilet
Hva har du bak deg ? det kan du bare se ved å bruk et speil. Snur du på hodet så kan du jo ikke se framover.

Tenker hvor heldig jeg er.

Tenker hvor heldig jeg er som ser ut til å plage mange andre bloggere. Jeg har et annet mål. Målet mitt er å kunne vise deg litt av hvordan kanskje din hverdag vil bli fremover. Det gjelder ikke bare pårørende til de som har en eller annen form for demens. Det gjelder alle som har en dødelig sykdom rundt seg. Tror også du vil miste din gradvis som jeg selv om din kjære husker alt,

svarthvit revebjelle
(Digitalis purpurea) Revebjellene blomstrer hvert år. Blomsten bøyer stengelen mot jorda.

Tenker at ikke bare blomster er giftige.

Tenker at ikke bare blomster som revebjellen  (Digitalis purpurea) er giftig. Mange mennesker er også det. De gir fra seg giften sin litt etter litt til offeret blir paralysert eller dør. Felles for disse menneskene er at du ikke kan se det utenpå. Giften liksom siver stille ut og rammer alle i omgivelsene. Det verste er at mange merker det ikke selv. Du må ha et følsomt sinn. Liker du Farmen, Paradis Hotell osv ? Har du et følsomt sinn når du lar deg underholde av mennesker som forsøker manipulere andre for å oppnå noe bedre selv ? Hun vant Paradis Hotell sto det på nettet. Kanskje tapte hun seg selv ?

ekorn venn
Ekornet, dette er fruen og begge to kommer hver dag for å hente mat til seg og sine. De sprer glede i et mørkt sinn.

Tenk så mye gled i en liten tass.

Tenk så mye glede i en liten tass eller egentlig to. Ekornparet er på plass hver morgen. Enten kommer de hver for oss eller begge samtidig. Trolig er ikke disse et par. Mer sannsynlig at det er mor med en eller flere unger. Fruen over er vel heller et barn tenker jeg. De blir jo født på seinvinteren. Det er jo litt kos da å tenke som at det er et par selv om ekornet lever mest alene. Vi har noe felles ekornet og jeg. Vi har noen hos oss litt innimellom.

hest på beite
Hesten koser seg i det nye gresset. Nå mangler bare prinsen som jo kommer ridende på en hvit hest.

Kan du tenke deg noe så fredfullt

Kan du tenke deg noe så fredfullt som en hest i nytt grønt gress ? Da må du gjøre det nå for denne er i svarthvitt. Jeg liker hester selv om jeg ikke har det selv. Er jo så heldig at det er fem stykker bare rundt heime så her kan man nyte synet. Det ser ut som om de aldri skal stoppe å spise. Overskuddet blåser ut bak i form av gasser. Disse skal visst også være skadelig for miljøet. Snart ser vi hester med en ballong der bak som samler opp gassene. Tenker liksom at når de blir fulle nok så går hesten på bakbeina.

tanker i hodet
Mange tanker i hodet og det kan du se på slitasjen her.

Nå har jeg tenkt ferdig

Nå har jeg tenkt ferdig tror jeg. Det er ikke helt ufarlig heller om du vil beholde håret. det var jo bare tull. Hodeformen på oss mennesker er jo så vidt forskjellig. Derfor at denne fant veien inn i mitt kamera var fordi den har perfekt symmetri om du tenker fra midten og ut til begge sider. Det står i forhold til resten av kroppen som også da må være det. Bare le du, men dette er faktisk litt unikt.

Ha en fin søndag.

3 Kommentar postet

 1. Jeg liker veldig godt svart hvitt bilder. De utstråler en egen ro. Dessverre er jeg alt for lite flink til å komme på å lage egne bilder sånn. Men fikk jo nylig laget en forstørrelse, som jeg er utrolig godt fornøyd med 🙂
  Tanker har vi alle sammen, og her er du flink til å samle og sortere. Det er viktig for ens egen helse.
  Topplista er jeg visst på vei ut fra ser jeg. Men jeg føler ingen uro ved det heldigvis. Jeg skriver jo ikke for å bli rik og berømt tross alt. Jeg skriver fordi det er kos, og fordi det hjelper meg å sortere tanker 🙂
  Jeg leser forresten sjelden blogger som ligger veldig høyt på lista, med mindre det er noen av dem jeg har fulgt i mange år før de overhodet kom på lista. Jeg leser dem jeg har valgt meg ut selv å lese og følge 🙂

 2. Jeg synes jeg er heldig fordi jeg tror jeg gleder mange jeg 😀 Sånn kan man også se på ting 🙂 Jeg er langt nede på lista, men jeg tror at de som leser bloggen min koser seg. Så det er ikke så farlig. Og så møter jeg mange hyggelige folk gjennom bloggen, på utsida også 🙂 Kjempefine svarthvitt-bilder. Blir mer tenksom av det ja.

 3. Kan ikke le av tanker. Tanker er like reelle for folk som maten man putter i munnen. Det er bare sånn at tankene er abstrakte og maten er konkret.
  Flotte bilder, og jeg plages ikke av bloggen din. Du har oppnådd å få meg til å tenke på at livet plutselig tar en vending vi ikke er forberedt på. En vending vi aldri kan forberede oss på, men ha i tankene. Tankene man ikke skal le av.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist