Slik har vi det nå.

Akkurat slik ser det ut hos oss nå ☺ og vi sitter ute og koser oss i kveldssola. Omtrent 1 time til er det før sola går ned bak åskammen. Første kvelden på lenge at temperaturen gjør det behaglig å sitte slik. Det er en fin tid vi går i møte fremover og som ihvertfall vi har gledet oss veldig til. Å slippe så mye klær for å være ute er godt.

Engang hadde vi en plan om å flytte til sydligere strøk når Eli ble tidligpensjonist som hun blir i august. Den planen har sammen med en rekke andre planer har vi måttet lagt vekk slik det da ble her hos oss. Vi vil helst ikke være så langt unna det hjelpeapparatet vi har blitt kjent med etter at hun fikk alzheimerdiagnosen. Det gir en veldig trygghet å vite at noen fanger oss opp om det skulle bli nødvendig. Det betyr i hvertfall mye for meg som jo må ta støyten når ting ikke fungerer. Sjøl om vi har det relativt bra nå så vet man ikke så mye framover.

Det ble ei flue motsols idag.

Idag har vi som vanlig vært på Helsetunet og tatt en runde Yatzy. Sist uke vant jeg jo og det ble jeg straffet for idag for det ble et solid tap på meg og en velfortjent jumboplass. Det er koslig å komme dit sjøl om jeg taper i Yatzy for vi har gode venner der som vi liker å veksle noen ord med. Det har jo også litt tilvennende hensikt dette for hvordan fremtiden ser ut vet vi jo lite om. Da er det godt å vite at det er ikke et sted å være redd for det er heller tvert imot. For oss det et vinn vinn opplegg, Eli kan besøke dagssenteret å bli vant til det, jeg får en fin pratestund med våre venner og Vamp får spre glede. Det er bare så bra. Håper jo at vi gir noe tilbake til brukerne også da. Vi trenger å være aktive også blandt mennesker ikke bare ute i naturen. Så har jo også Eli hatt jobben sin ute blandt bygdas eldre så hun får jo fremdeles beholde den kontakten sjøl om hun da ikke lengre er i jobb.

 

Nå har vi så smått begynt å tenke på en uføresøknad og sender vel den inn denne uka. Jeg har slipt sverdet mitt og er klar til kamp det er bare et par sider lovverk jeg må få skrevet ut så er jeg helt klar. Håper vi slipper noe krongel med NAV og at det går greit slik det i hvertfall ser ut for at det skal.

Det var en liten statusrapport fra oss i Gammelstuen og nå går snart sola ned her.

Ha en fin kveld ☺  Se der ja da fikk jeg årets første myggestikk og jeg som har kameraet mitt til ladning 😂 det ble ikke noe bilde av begivenheten.