Atle Lundhaug
årsak startvansker
Rett og slett startvansker

Rett og slett startvansker.

Rett og slett startvansker idag etter kjøreturen til Kolbu på Toten i går. Vi har jo en liten grav der oppe som jeg synes det er nødvendig å besøke med jevne mellomrom. Da er det jo tungt å være menneske og dobbelt tungt blir det jo å sitte der med barn og barnebarn nå som Eli ikke er med. Får vel prøve om det går med en lang biltur for henne da det blir lengre lyst om kvelden. Dette med at det blir mørkt når vi kjører det vet jeg at hun reagerer på.

Grått og trist er det ute så jeg sitter fremdeles i pysjamasbuksa. Våknet jo i stolen foran en svart tv på morran her og etter å ha luftet Vamp sov jeg videre i samme stol. Klokka 10.30 var det slutt på sovningen selv om jeg nok kunne brukt resten av dagen under ullteppet. En mage som skrek etter mat satte en stopper for mer søvn. Når man ikke får sove pga lyder fra magen så er det vel på tide å stå opp. Sover snart mer i stolen enn i senga.

Disse har ikke startvansker.

uten startvansker
Disse er uten startvansker.

Disse har jo ikke startvansker siden øya er oppe døgnet rundt. Steindøde og helt betydning kanskje, men allikevel litt kos da. Det har blitt en del bamser siste tre måneder for det er moro å gi bort litt glede. Eli har to på rommet sitt nede på 3C og det har ført til glede for henne hver gang hun går inn der. Hun sier selv at hun prater med dem. Trygghet for alle gir disse. vi har vel alle et forhold til bamser fra vi var små.

Som sagt så har jeg gitt bort en del av rasen. noen på størrelse 130 cm og noen som disse fire hos meg. Moro å overraske litt for hvem trodde jeg brydde meg om bamser ? Emma, eneste jentebarnebarnet stakk av med den største. Jeg hadde kjøpt en til en god venn og hadde den hjemme over natta. Resultatet ble at jeg måtte kjøpe en til for min ble jo så ensom 🙂 Nå har den siste fått et godt hjem etter bilde i går kveld å dømme.

Årsaken til startvanskene.

Årsaken til startvansken er vel å finne i bildet på toppen. Gullhjerte mitt. Lørdag fungerte jo ingenting og da begynner jeg jo å spole båndet tilbake i ett kjør. Det er umulig ikke å bli påvirket av det. Det er og blir et veldig slit. Jeg sliter jo også veldig med å bestemme meg for om jeg skal skrive mer eller la være. Når jeg da får en tilbakemelding om at det hjelper andre som er litt lengre bak i forløpet enn oss så får jeg jo ikke til å slutte skrive heller. Jeg vil at andre kan kjøpe seg litt tid til å forberede seg på den mentale nedturen de vil møte på vegen. Den kommer det er sikkert.

Det er jo meg som pårørende og mine tanker dette handler om. Det var tenkt dagbokform, men det har jeg ikke klart siste halvår pga at jeg vingler veldig i om jeg skal skrive eller ikke. Jeg vingler forresten i alt jeg gjør om dagen, men grunnen under føttene er sleip og det er vanskelig å finne fotfeste. Slik er vel jeg da.

Forhåpentligvis ikke startvansker på denne.

bmw i3s
Helt uten startvansker

Forhåpentligvis ikke startvansker på denne for den har jo jeg kjøpt, men ikke fått enda. Neste uke kommer vel duppedingsbilen min BMW i3s og det begynner å bli veldig spennende dette. Fant en blogg faktisk om bilen og den gjorde at jeg gleder meg veldig. Bare klikk over og les. Instruksjonsbok fant jeg på nettet og den er lest så mange ganger at jeg husker ikke en eneste ting fra den. Bil er jo ikke min store interesse, men at dette gjør lommeboken min litt enklere å håntere er det ingen tvil om. Kjøremønsteret mitt er jo også forandret slik at jeg trenger ikke en stor tung firehjulstrekker lengre. Blir jo veldig moro å kunne vaske taket uten gardintrapp også. Glede i livet på fire hjul er ikke det verste og Eli spør hver gang etter den svarte bilen. Felles glede er jo dobbel glede. Så får det heller koste litt.

p.s bildet er stjålet fra bmw på en hederlig måte.