Atle Lundhaug
orden i tellekanter
tellekanter er viktig

Tellekanter er viktig.

Tellekanter er viktig spesielt når det vekker god minner. Minner fra en tid da Gullhjerte mitt sto å strøk klær. Da jentene var små strøk hun alle klærne. Det tok mye tid, men det er kjærlighet i å stryke klær. Det er en mors kjærlighet å gi av sin tid til de små slik at alt ser bra ut. Slik var Eli, hun sa ikke så mye hun viste i handling. Så ble jentene store og strykingen fikk jeg overta. Da hendte det at hun satte seg ned å så på og jeg lurer ofte på hva hun tenkte. Tenkte hun også at jeg gav av min tid for at det skulle glede oss to som var igjen. Jeg tror det.

stryke khåndklær
Før strykingen

I går ble det tre fulle vaskemaskiner og litt stryking, men ikke alt for det var mye. I dag ble det jo litt fysisk trening med snøen selv om jeg også tok i bruk beltemaskinen min. Med Vamp bak på lasteplanen fikk vi unna alt og i tillegg en tur ut i skogen. Litt spor å gå i for rådyra er bra. Vi har fått ned snøen på halve uthustaket også for det er jo spådd litt mildere til helga. Da blir det takras de lux både hos meg og over veien til naboen lengre opp. Så får jeg ta min side i morgen.

Tur til Eli ikveld.

Tur til Eli ikveld blir det jo akkurat som igår. Hun var litt urolig igår kveld, men roet seg etterhvert. Jeg hadde med bilder dit av speedway motorsykler. Det var selvfølgelig av merket JAP, men jeg hadde lurt med en JAWA også bare for å erte kompisen min. Jeg ble avslørt direkte og det ble litt moro av det. Ordtaket Den beste gleden du kan ha er å gjøre andre glad, det er noe man får oppleve på denne måten.

Vel kan det være litt trist at Eli må være der, men når hun først er der så er jeg glad for at jeg tross alt gleder meg til å komme dit. Følelsen av å ha venner er en god følelse. Så skal jeg vel prøve å finne bilder som kan glede de andre også. Det å kjenne igjen ting gir glede. Håper jeg finner ting som kan glede også de andre nå som jeg har lært å kjenne dem alle så godt. Jeg er veldig glad i alle på 3C og har på en rar måte gitt meg med å føre krig mot skjebnen.

Gitt opp ? Å nei du ! Jeg er på leting, konstant leting etter noe å fylle livet til Gullhjerte mitt med. Man kan prate med en stum til det finnes tegnspråket. Man når inn dersom man leter etter en åpning.