Atle Lundhaug
#ettermidda #glomma
Ettermiddag ved glomma.

Venner kan være så mangt.

Jeg tenker at venner kan være så mangt og bety så uendelig mye. Jeg er så heldig at en Vamp deler jeg døgnet sammen med. Så har vi disse to som alltid hilser med et knegg så fort jeg går forbi. Raua og Pippi er en del av det som kaster solskinn på en hverdag selv om dagen er aldri så grå. Det er vel ikke en dag uten at jeg tasser innom dem med ei gulrot. Det er hestene til May og Hans, men klart jeg tenker noen ganger på at en hest kunne jeg ha. Så er det vel slik at man skal drive med det man kan og hest kan jeg ikke. Store er de å kjærligheten de viser er på like mange kilo.

Om bare litt skal jeg dra å hente Gullhjerte mitt også håper jeg at jeg kan fortell noe koselig i kveld. Det å ha henne hjemme å få se henne sovne foran tv’n på kvelden er noe jeg lengter etter. Det er samme følelsen som når barna sovner etter en hektisk dag. Det blir stille og jeg kaller det sjelefred.