Atle Lundhaug
Ventetid kan jeg kanskje kalle det
Ventetid ved solnedgang er det også.

Ventetid kan jeg kanskje kalle det………..

Ventetid kan jeg kanskje kalle det dagene framover mot fredag. Fredag blir det jo prøvd tannbehandling på Eli. Det blir som før fortalt sovende og på sykehuset. Må vel si at jeg er ikke særlig optimistisk når det gjelder den dagen. Regner vel egentlig med at vi må snu i døra. Bare dette med å få henne inn og få gitt henne narkose kan bli vanskelig nok.

For å si det på den måten så er hun inne i en veldig urolig periode der lite går veldig bra. Har lest litt om narkose til pasienter med Alzheimer og lystig lesning er det ikke. Risikoen for en forverring av sykdommen er der. Det er vel ikke akkurat det man tenker seg skal bli resultatet av en tannbehandling.

Ventetid er vel også tiden før jul……

Ventetid er vel også tiden før jul for mange. Det er liksom familiedagen nr.1. Skal ikke ødelegge stemningen for folk flest med å fortelle om mine følelser for den ene kvelden. En ting vil jeg jo si da, hold hardt i lommeboka for nå har vi fått Svart November også. Trodde Svart Fredag var nok. Det er ikke noe stas med jul som begynner i oktober og som da skal bli tidenes kjøpefest i november.

Vi har det så greit nå for Eli vil ikke inn i noen butikk og jeg vil helst slippe jeg også. Tror dette kommer til å bli siste julen jeg putter penger inn i en konvolutt eller åpner Vipps. Det er ikke noe moro dette for det handler kun om penger. Det hender at jeg kjøper noen bæreposer med frukt og tar med meg opp på 3C. Det er ekte glede man møter da. Synes det skal være frukt på benken der, men det synes nok ikk kommunen. Ihvertfall så er det ikke nok.