Atle Lundhaug
Kan vi egentlig tro på det de sier. Ja, se det lurer jeg for min del veldig på. Det er liksom ikke første gang våre nye helter har lagt igjen et slags håp.
Vinterlandskap er vel vakkert i seg selv, men jeg lengter etter våren.

Kan vi egentlig tro på det de sier ?

Kan vi egentlig tro på det de sier. Ja, se det lurer jeg for min del veldig på. Det er liksom ikke første gang våre nye helter har lagt igjen et slags håp. Håpet er i form av og og som kjent er det heller dårlig føde for en som er sulten. Ord uten handling hjelper så lite. Kan vi forvente at kommuneleger rundt omkring i nisselandet åpner opp sykehjemmene ? Det er jo det helseminister Høie sier da.

Helseministeren snakker jo så varmt om klemming. Det er kanskje ikke 51 uker siden han tok den han er glad i ut av et sykehjem. Kan hende det heller ikke er 13 personer i hans nære krets som har hatt minimal kontakt med med noen de er glad i. Det vil jeg vel neppe tro.

Kan sikker høres veldig utakknemlig og bebreidende ut dette. Det er det også. Man skal ikke skape inntrykk av at alt er så rosenrødt når det ikke er det. Kommunenorge er ikke bare de store byene. I min kommune ser det slik ut pr. 4/2 ingen grunn til å tro at det blir så mye klemming neste uke.

Vaksinasjon 2.eidskog kommune
Slik ser det ut i rapporten til SYSVAK da pr. 04.02.2021. Er tallene feil så burde kommunen sørge for rett rapportering.

Kan vi om mulig få fakta……….

Kan vi om mulig få fakta på bordet istedenfor alle antagelser. Det er liksom litt enklere å forholde seg til. Fikk vi det så får vel resten være som det vil, umulig å påvirke uansett. Skal lure på hva diverse media skal skrive om da dette engang blir normalt ? Jeg leser og ser veldig lite på nyheter, men følger litt med. Sjekker kun Nrk for å unngå så veldig mange tolkninger av det samme.

For folk flest tror jeg kanskje det er best få nytt om Covid-19 via FHI. På den måten slipper du unna alle spekulasjoner. Det å kunne lage seg et eget bilde ut fra sanne fakta vil alltid være det beste for alle. Selv så bryr jeg meg veldig lite om det meste. Det handler mest om å få tilbake noe av det som jeg hadde før. Tenker de fleste andre også kan skrive under på det.

Så tenker jeg at det faktisk må være lov å drømme om en sandstrand i sydens sol og varme. Ferieturen du ikke fikk på grunn av noe du ikke kan fysisk ta og føle på. Drømmer holder oss i livet og drømmer er livet egentlig. Vi må ha lov til å drømme om det vi ikke fikk. Hva skal vi ellers kjempe for ?

2 Kommentar postet

  1. Hva som ligger bak, har jeg ingen anelse om, men det er blitt alt for mange tilfeldigheter og paradoks I forbindelse med covid til at jeg kan tro vi får den fulle sannheten. Blandt de talløse eks så kan en Jo se på hvordan det ved alle avlysninger I fjor ble lagt til hvordan det tapte ville bli tatt igjen I år, og skapte derfor en illusjon om at elendigheten nærmest skulle svinne ut I historien med årsskiftet. I all denne tiden, har det angivelig blitt sprengjobbet for å komme opp med en vaksine. Denne blir så annonsert I førjulstiden for start I januar (makeløst tilfeldig at den praktisk talt inntrer pa dette magiske årsskiftet). Dernest følger det på med lanseringer av den ene vaksinen etter den andre med kun dager imellom (snodig at team som had sprengjobbet uavhengig av hverandre ble ferdig med sine ulike vaksiner samtidig). Med vaksinen I boks, går det igjen kun en day, max to før nyheten om mutasjonen braker løs, hvorav konsekvensen selvsagt er at tolvmodighet må utvises, da helvetet vil stjele tid av vår utlovede nyttårsfrelse (flaks for de styrende da, at vaksinenyheten akkurat rakk å komme ut før viruset muterte, slik at de problemfritt fikk folk til å gå med på å utsette den utlovede frelsen pa ubestemt tid)..

Kommentarer er lukket